Előző bejegyzésemhez további megjegyzések.

1. Megkövetem Szvoboda Lászlót a neve elírásáért. A dolgot meg nem történtté tenni nem lehet. Nem menti, de magyarázza a dolgot, hogy nem nagyon volt lehetősége a városlakóknak megismerkedni vele, így csak fülből írtam le a nevét.

2. Ha már felmerült a neve, az internetnek hála, utánanéztem, mit tudhatunk róla (mivel az önéletrajzából nem derült ki, pl. hogy honnan származnak szerteágazó média ismereti...)

Az első link máris felvillanyozott, feltétlenül olvasd el ezt! Arról szól, hogy miből telik a Fiatal Baloldalnak csilivili életmódmagazinra?  -  a cikk az index.hu-n jelent meg, amire nem lehet igazán rásütni, hogy jobboldali lap lenne. És ennek a remek kiadványnak László volt a főszerkesztője.

És akkor itt van végre az életrajz az MSZP honlapjáról, amiből kiderül, hogy még nem haltak ki a polihisztorok (főleg ha jól alkalmazzák az egykori fideszes kollégista modellt). Játszik itt minden a Megyei Közgyűlés Európai Integrációs Bizottságától a rock gitározásig...

Aztán ez se rossz, bár az értékéből levon egy keveset, hogy erősen jobbos környezetből származik... Persze ez nem Lászlóról szól, inkább arról, hogy az ő élete sem fenékig tejföl, mert a Kapitány helyett magyarázkodni nem mindig kellemes.

Szóval: gyors és nagyívű politikai karrierről van itten szó, úgyhogy nem kellene vesződni mindenféle szakmaisággal, meg egyebekkel.
Szerző: Dumabomber  2008.03.07. 14:35 5 komment

Címkék: önkormányzat helyi média kazincbarcika szvoboda politikai kinevezés

A bejegyzés trackback címe:

https://kazincbarcika.blog.hu/api/trackback/id/tr57369964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szvoboda L. 2008.03.07. 18:06:34

Jó napot!

Még néhány adalék.

www.pieonear.hu - a zenekar
www.youtube.com/results?search_query=pieonear&search_type= - klipek
www.baz.hu/content.php?cid=cont_469b9b6a5a0118.38934152 - megyei közgyűlés
www.kazincbarcika.hu/data/dokumentumok/kb_korhaz_kiadvany.pdf - vészhelyzet
www.iwiw.hu:80/pages/user/userdata.jsp?userID=31461&friend=false - és az ultimate weapon az iwiw adatlap - onnan minden kiderül és akkor nem kell guglizni.

De ha kérdeztek, válaszolok.
Immáron hivatalból is.

SzL

u.i.: kedvenclistát is küldök, kérésre :)

Dumabomber 2008.03.08. 09:55:39

A gitározással semmi baj nincs, sőt...

Ugyanakkor számos korábbi bejegyzésben található egy csomó feldobott kérdés, amire — ha már így összejöttünk — szívesen megismernék az olvasók (és persze jómagam is) a városvezetés álláspontját.

És ha visszaolvasod a bejegyzéseket, remélem érzékelni fogod: itt nem jobbos-balos ellentétről van szó (legalábbis az én esetemben), hanem a sajnálatosan fennálló információs asszimmetriát próbálnánk tompítani, hogy a szavazópolgár jogán egy kicsit jobban beleláthassunk a helyi politika döntéseinek hátterébe.

Sword 2008.03.22. 12:20:51

Sztem ez a két dolog teljesen összegyeztethető, nem szeretnék mélyebben belemenni a mai rock/metál színtér mindennapjaiba, elég annyi, hogy ezt a mondjuk úgy kevésbé ismert vagy kevésbé populáris zenekarok többsége egyszerű hobbinak fogja fel, nem pedig munkának. Ebből következik, hogy a meg is kell élni v.miből, kell egy hivatás is, a zenélés mellé. Nincs abban semmi, ha az emberfia hétköznap hivatalnok, hétvégén meg rocker :)) Ki kell engedni a fáradtgőzt, ehhez mindnekinek joga van, plána ha még ez másokat is szórakoztat, tömegeket mozgat meg az teljesen frankó :)

Dumabomber 2008.03.23. 11:18:38

Kedves Sword!

A rockzenének én is nagy barátja vagyok (közelebbit hadd ne, mert szeretném az életemet ebben a városban békén élni, ehhez pedig az elmúlt másfél év történéseit figyelembevéve kell az inkognitó).

Azaz: a zenélés mellékszál, itt bizony a haverok politikai alapon történő kinevezésének egyre pofátlanabb gyakorlata kritikájáról akart szó esni...

És a tények azt mutatják, hogy Kerekes Ottó (és -né), Szvoboda Laci meg mások (és majd akik még jönnek)bizony ilyen kinevezettek...

Sword 2008.03.23. 14:33:17

Persze, értem én, átjött az írás lényege. Én csupán hozzáfűztem ezt a kis szösszenetet a részemről.
Ha az új vezetők maradéktalanul helyt állnak, esetleg túlteljesítik az elődeiket, színesítik a város életét, onnantól engem nem fog érdekelni, hogy ki, hogyan került oda. Ha egyszerűen fogalmazva, csak a pénz miatt volt szüksége az állásra és beajánlotta v.melyik nagykutya azt mélyen elítélem.
De, ha (amint mondtam) teljesíti a feladatait, helyt áll, a posztján, akkor nem lesz lényeges, h hogy került oda. Az elkövetkezendő években bizonyíthatnak ezek az emberek, bízom benne, hogy a lakosság mind a pozitív, mind a negatív tapasztalatait számba veszi és ennek alapján fog ítélkezni az új vezetők felett, nem pedig olyan alapon, hogy ki tette oda, "melyik párt embere", haverja-e Szitkának, stb stb..
süti beállítások módosítása