Ez a bejegyzés nem politika, hanem inkább közélet…

Úgy tűnik, nyugodt kisvárosunkba is „begyűrűzött” a szervezett bűnözés. Pedig azt reméltük, hogy ide talán nem. Most egy újabb illúzióval számolhatunk le, ha az információk igazak…

Hír 1: azt beszélik, hogy pár nappal ezelőtt két ismeretlen berontott a Shell kút melletti kocsmába, az ott lévőket lefújta gázsparyvel, a pultban dolgozó tulajt pedig megdobták két vas székkel, a pultban pedig összetörtek ezt-azt. Azt is beszélik, hogy a támadás összefüggésben van az épülő Plus áruház beruházói (ez tudomásom szerint nem a Plus áruházakat üzemeltető cég, hanem egy „közvetítő”) és a kocsma tulajdonosa közötti vitával. Állítólag a beruházónak útban van a kocsma, viszont nem tudnak megegyezni a vételárban, egyesek szerint ezért folyamodtak a meggyőzés ilyen eszközéhez.

Hír 2: állítólag az elmúlt hetekben megjelent a kazincbarcikai szórakozóhelyeken a „miskolci ukrán maffia”, elzavarták a kidobó embereket és átvették a létesítmények „védelmét” – gondolom pusztán emberbarátságból… Azt is beszélik, hogy az Egressy úti üzlet tulajdonosok is részesülnek eme áldásos szolgáltatásokból, persze szintén emberbarátságból.

Nem kellene a hatóságoknak utánajárnia a szóbeszédnek?

Szerző: Dumabomber  2008.03.12. 10:01 1 komment

Címkék: maffia önkormányzat kazincbarcika

A bejegyzés trackback címe:

https://kazincbarcika.blog.hu/api/trackback/id/tr37377474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

azt a kutya mindenit 2008.03.16. 22:43:00

KI és miböl gondolja ,hogy Barcika nem ér annyit ,hogy ide is eljusson a FÉLSZ. Nagyon sok ember nem tudja, mert bezárkózik 20 óra után. A sok illetékes meg csak akkor fog reagálni,ha az ő rokonát éri atrocitás.
süti beállítások módosítása