Ha Kazincbarcikáról és kutyáról esik szó, szerintem a kutyakedvelők legtöbbjének az elsők között jut eszébe Ormos Laci és Orci. A kutyát lehet szeretni, meg lehet tanulni számos fogást, amit az ember a saját jószágának tanítgatása során alkalmazni tud, de aki látta valaha Lacit kutyával bánni, az tudja: ahogy ő csinálja, arra születni kell...

Nos, egy ismerősömtől tudom, hogy Laci nagyon szomorú, mert Orci beteg. Egy hónapja kapott agyvérzést, amit hál' isten túlélt, de sajnos még vannak nyomai a dolognak. Ezért hosszabb gyógykezelésnek néz elébe, aminek a gondos gazdi igyekszik az anyagi forrásait előteremteni, de nem megy könnyen. Árulja a dog dancingon és a bemutatókon használt (direkt ezért vásárolta) vezetéknélküli mikrofon szettjét és más javait is.

Napok óta gondolkodom azon, hogyan lehetne segíteni neki abban, hogy a szeretett társ gyógyíttatása ne sodorja méltatlan anyagi helyzetbe. Gondolkodom ezen azért, mert talán itt lenne az ideje annak, hogy azt az önzetlen, mindenki számára példamutató hozzáállást, a bemutatókon minden érdek nélkül gyerekeink arcára mosolyt csalni igyekvést megháláljuk.

Sajnos a megvalósítás mikéntje tekintetében még nem sokra jutottam, ezért kérem, várom olvasóim ötleteit.

Azért egy dolog jutott eszembe: Laci civilben redőny és reluxa szereléssel foglalkozik. Akinek ilyen jellegű problémája van, segítsen azzal, hogy tőle veszi igénybe ezt a szolgáltatást. Lacival az orci.laci@barcika.hu e-mail címen keresztül vehetik fel a kapcsolatot.

Kedves Olvasók! Ötleteljünk tehát együtt, hogy Orci meggyógyulhasson! Orci kutya hihetelen eredményeiről itt olvashatsz: http://orcikutya.barcika.hu/

Szerző: Dumabomber  2009.03.09. 16:02 Szólj hozzá!

Címkék: kazincbarcika kutyatartás orci ormos lászló

A bejegyzés trackback címe:

https://kazincbarcika.blog.hu/api/trackback/id/tr58991612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása